Inchisoare pe viata pentru cei doi suspecti in cazul sirianului gasit in portbagaj. Sotia si amantul ei pot ataca decizia

Ultima actualizare: 19-02-2016 07:10

Andreea Maria Patrascu si Alfons Gabriel Arhire, cei doi amanti care anul trecut l-au ucis pe sotul femeii, un sirian, au fost condamnati la inchisoare pe viata.

Trupul victimei a fost gasit in portbagajul unei masini, abandonata pe o strada din Bucuresti.

Acum un an, trupul lui Has Saleh Moustafa era gasit in portbagajul unei masini abandonate pe un bulevard circulat din Capitala. Fusese dat disparut culmea...chiar de sotia lui.

Ancheta avea sa stabileasca ulterior si detaliile crimei. Nevasta a fost inclusa in cercul de suspecti pentru ca in final Andreea Patrascu sa fie arestata pentru omor impreuna cu amantul ei: Alfons Gabriel Arhire.

Procurorii au sustinut in fata judecatorilor ca cei doi l-au adormit pe sirian si l-au abandonat in portbagajul masinii.

Andreea Maria Patrascu le-ar fi explicat anchetatorilor ca se temea pentru viata ei si ca sirianul ar fi fost un om violent. Amantul a sustinut insa ca a fost un omor din dragoste, pentru sotul ar fi stat in calea povestii lor de iubire. Decizia luata in cazul celor doi nu este definitiva, si poate fi atacata cu recurs.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO