Începe un nou sezon din ”Las Fierbinți”. Ce spune Gianinuța despre cum au decurs filmările în pandemie

Dată publicare: 31-01-2021 10:43
Dată actualizare: 31-01-2021 10:51


A început numărătoarea inversă până când ne vom bucura de un nou sezon al serialului "Las Fierbinţi".

 

Primul episod va fi marţi la PROTV. Dar la ce să ne aşteptăm poate reuşim să aflăm de la actriţa Anca Dumitra. Sau cum o ştim mulţi dintre noi - Geaninuţa.

”Prea multe nu prea pot să divulg, însă o să fie un nou sezon cel puțin la fel de bun ca toate celelalte de până acum.
Suntem cu forțe proaspete, cu situații comice inedite, posibie, imposibile, dar așteptăm să se uite oamenii în număr cel puțin la fel de mare și apoi poate discutăm despre fiecare episod în parte”, a spus Anca Dumitra.

Cum fost filmările, cum au decurs ele, mai cu seamă că este și pandemia?

”Da, trebuie să recunosc, a fost o perioadă destul de complicată, însă o producție foarte bine pusă la punct, așadar feriți de toate cele ne-am putut duce munca la bun sfârșit, astfel încât oamenii să poată urmări începând cu data de 2 februarie noul sezon”, povestește actrița.

”Prea multe nu s-au schimbat, însă grija a fost mult mai mare: restricționarea oamenilor pe platou, ca peste tot, o nouă grijă în plus, o nouă atenție la mici detali care până acum nu era.
A fost o perioadă de sacrificiu, dar cred că toți au trecut prin asta, indiferent de domeniul în care au lucrat. Însă ne bucurăm că am dus la bun sfârșit filmările, noi să o să le și începem cât de curând, să dea Dumnezeu să fim feriți de pericole și să putem duce la bun sfârșit acest nou sezon”, a mai spus Anca Dumitra.

 

”Gianinuța face toate nebuniile posibile”

 

”Gianinuța face toate nebuniile posibile și se alintă așa cum știe ea mai bine, se ceartă cum știe ea, e destul de aprigă, însă e plină de bucurie. Ea este cu toată lumea și cu niciunul, cumva, pentru mine e o bucurie să fac parte din acest proiect și să mă joc de-a Geanina deja de 9 ani.

Nu m-am plictisit nicio secundă, ba dimpotrivă, mă bucur și mai tare, pentru că lucrurile evoluează și atunci evoluezi și tu, dai alte nuanțe, te joci mult mai bine pe scenariu, pe coordonatele bine știute.

Emoții sunt de fiecare dată, să dea Dumnezeu să fie constructive, însă în mare parte dăinuie o bucurie de a te juca. Când faci ceea ce-ți place nu vezi lucrurile grele sau compicate, ci vezi numai partea bună. Cu atât mai mult cu cât eu chiar sut o persoană optimistă de felul meu”, a afirmat artista.

”Mai șușotesc oamenii pe stradă, dar de ceva timp mă strigă cu numele actorului. Nu mă deranjeaă, atâta timp cât e cu bună dispoziție nu mă deranjează dacă mi se zice Gianinuța sau Anca.

Se râde destul de mult pe platou, avem parte de dispoziție bună. Anul trecut a fost mai dificil și pentru noi să ne acomodăm, dar ne-am relaxat și am putut să facem ce o să vedeți începând de marți”, concluzionează actrița.

 

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO