Incendiu urias in Gara de Nord din Timisoara, stins abia dupa 2 ore. Cine ar fi dat foc vagoanelor

Dată publicare: 16-03-2017 16:35
Dată actualizare: 19-03-2017 00:36


Patru vagoane de tren, dezafectate, au fost mistuite intr-un incendiu in Gara de Nord din Timisoara.

Flacarile inalte de zece metri au lasat totul scrum in urma lor. In garnitura se adaposteau de obicei oamenii strazii, iar anchetatorii nu exclud varianta ca de la ei sa fi pornit focul.

Initial, un angajat a vazut ca unul dintre vagoane arde si a sunat dupa ajutor. In scurt timp flacarile au cuprins si urmatoarele vagoane.

Din fericire vagoanele dezafectate se aflau la o distanta de zeci de metri de liniile circulate de trenuri, asa ca siguranta calatorilor nu a fost pusa in pericol. Flacarile au fost atat de mari incat s-au vazut de la kilometri distanta, chiar si din centrul Timisoarei.

Pompierii s-au luptat mai bine de doua ore cu flacarile. Mugurel Ioja - purtator de cuvant ISU Timis: "La locul interventiei s-au deplasat cinci autospeciale cu apa si spuma, un ofiter si 20 de subofiteri. Acestia cand au ajuns la locul interventiei au constatat ca de fapt ca erau patru vagoane care ardeau "

Politistii si pompierii au deschis o ancheta pentru a afla de la ce a pornit totul. Nu este exclus ca oamenii strazii sa fi aprins focul.


VIDEO PROTVPLUS.RO