Mansarda unui bloc din Timişoara, cu 4 apartamente, a ars în totalitate. VIDEO

Ultima actualizare: 29-01-2019 21:42

Un incendiu puternic a izbucnit marți seară la mansarda unui bloc din Timișoara

Mansarda blocului din Timişoara în care au ars, marţi seara, toate cele patru apartamente şi acoperişul nu avea aviz de la ISU, dar în anul 2012, când au fost construite spaţiile respective, nu era necesar să se solicite aviz de securitate la incendiu, potrivit ISU Timiş.

"ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru lichidarea incendiului care se manifesta la acoperişul unei mansarde a unui bloc cu cinci etaje; un număr de 47 de persoane au fost evacuate; din fericire, nu s-au înregistrat victime. Din evidenţele noastre, nu a fost emis vreun aviz pentru acest obiectiv, dar în anul 2012, când s-a construit mansarda, nu era necesar să se solicite aviz de securitate la incendiu", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

La sosirea echipajelor la locul intervenţiei, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la acoperiş, pe o suprafaţă de 450 mp. S-a intervenit cu şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autoscări mecanice şi 40 de pompieri. De asemenea, la locul intervenţiei au fost prezente şi două echipaje pentru acordarea primului ajutor medical (unul SMURD şi unul SAJ), echipaje de poliţie şi jandarmi.

"În urma incendiului au ars acoperişul şi cele patru apartamente de la mansarda blocului. Incendiul a fost lichidat după aproape două ore, forţele noastre s-au retras la ora 20,30. Cauza probabilă a incendiului va fi stabilită miercuri de o echipă formată din specialişti ai ISU Timiş şi ai poliţiei", a precizat Elena Megherea

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO