Incendiu puternic într-o hală din Cluj. Pompierii s-au luptat mai bine de 2 ore cu flăcările


Ultimul update: Marti 17 Septembrie 2019 14:30
Data publicarii: Marti 17 Septembrie 2019 12:20
Categorie: Stiri actuale

Un incendiu puternic a izbucnit marti dimineaţă într-o hală din localitatea Floreşti, judeţul Cluj. Flăcările ardeau pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi când au sosit pompierii, care au trudit mai bine de două ore până să stăpânească situaţia.

Oamenii din zona au fost alarmaţi de fumul gros şi au sunat de urgenţă la 112. Angajaţii care lucrau în hala începeau programul după ora 9 aşa că nimeni nu era înăuntru când a izbucnit incendiul.

În hala funcţiona un service auto, dar erau şi alte spaţii de depozitare cu substanţe inflamabile. Fumul gros şi flăcările se vedeau de la mare distanţă.

După mai bine de două ore flăcările au fost stinse. Pompierii încearcă să afle acum cauza incendiului.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 07:00 dimineaţă. Oamenii au văzut de departe fumul gros care se ridica de la hala care a fost cuprinsă de flăcări. Pentru stingerea incendiului au fost mobilizate forţe impresionante.

Peste 30 de pompieri cu mai multe autospeciale au intervenit mai bine de două ore pentru că focul s-a extins rapid din cauza cauciucurilor şi a vopselurilor depozitate acolo.

Martorii spun că inauntru funcţiona un service auto şi mai multe utilaje şi autoturisme care erau în anexe au fost cuprinse de flăcări.

Pentru că era foarte devreme nu era niciun angajat în zona astfel că nimeni nu a fost rănit.

Explozie la un laborator din Rusia unde sunt depozitate virusurile variolei și HIV
Un mort și 13 răniți după explozia unei tigăi la un târg culinar din Germania
Mărturiile vecinilor, în urma exploziei din Prahova: ”Proprietarul era lipit de casă”
VIDEO PROTVPLUS.RO