Incendiu la un service auto din Bistrita - Nasaud. O investitie de 100.000 de euro, facuta scrum in cateva minute

Ultima actualizare: 27-01-2015 07:04

Un incendiu de proportii a izbucnit vineri noapte la un service auto din judetul Bistrita Nasaud. Flacarile inalte de peste 10 metri au facut scrum o investitie de 100.000 de euro, pe care din nefericire proprietarul nu apucase sa o asigure.

In incendiu au ars si trei masini care se aflau in hala pentru reparatii.

Localnicii spun ca flacarile erau atat de mari incat se vedeau de la un kilometru distanta. Speriati, oamenii au sunat imediat la 112. Mai bine de doua ore s-au chinuit pompierii sa stinga focul ce a inghitit rapid structura si acoperisul din lemn. Din cele sapte masini care se aflau in service la izbucnirea incendiului, proprietarul halei a reusit sa salveze doar patru.

"Masinile erau fara curent in ele. Nici una nu avea curent. Nu a plecat de la masini, ca masinile erau fara curent in ele, erau fara baterii. Urma sa fac dezmembrarea acum. Scurt circuit si podul era de lemn", a spus Valentin Coptil, proprietarul service-ului.

Proprietarul spune ca, dupa ce a investit 100.000 de euro, astepta acum ultimele autorizatii. Pentru ca actele nu erau complete, nu a apucat sa isi asigure afacerea.

"Incendiul se manifesta violent cu flacara deschisa . Au fost alocate progresiv sapte echipaje de interventie, suprafata afectata este de peste 700 de metri patrati", a spus Marius Rus, ISU Bistrita.

Pompierii vor reveni sambata, pe lumina, ca sa determine din ce cauza a izbucnit incendiul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO