Incendiu la Suceava. Patru oameni s-au intoxicat cu fum

Ultima actualizare: 23-06-2012 18:44
incendiu

Mai multe persoane s-au intoxicat cu fum in urma unui incendiu care a izbucnit, duminica, intr-o garsoniera dintr-un bloc de locuinte din municipiul Suceava.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, un incendiu a izbucnit intr-o garsoniera dintr-un bloc situat pe strada Nicolae Iorga din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, scrie Mediafax.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul era deja lichidat de catre locatarul garsonierei, Florin H., iar casa scarii era inundata cu fum.

Pompierii au evacuat persoanele care necesitau prim ajutor si au aerisit casa scarii respectivului bloc de locuinte. Patru persoane, Mariana G. (56 ani), Florentina M. (25 ani), Eleonora A. (82 ani) si Rodica M. (68 ani), s-au fost intoxicat cu fum si au fost preluate de ambulanta SMURD si ambulante ale Serviciului de Ambulanta Judetean Suceava si au fost transportate la spital pentru investigatii amanuntite si tratament de specialitate.

Din primele cercetari, a reiesit ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO