Incendiu la cel mai mare mall din Constanța. Un pompier s-a rănit în timpul intervenției

×
Codul embed a fost copiat

A fost alertă, miercuri seară, la cel mai mare mall din Constanța. 200 de oameni, care erau la film sau în sălile de jocuri și câțiva angajați au fost evacuați după ce un fum gros a invadat parterul clădirii.

Într-un magazin situat la subsol a izbucnit un incendiu, din cauze încă necunoscute, așa că au fost luate imediat măsuri de siguranţă. Singurul care a avut nevoie de ajutorul medicilor a fost un pompier aflat în misiune.

Alarma s-a dat în jurul orei 22:30, când toate magazinele erau închise. Un fum dens, care ar fi pornit, se pare, de la un magazin cu produse pentru copii, situat la subsol, a împânzit imediat parterul clădirii. Panica s-a instalat rapid printre oameni care erau la acea oră la cinematograf sau în sălile de jocuri.

Printre cei evacuați au fost și câțiva angajati.

"Eram în timpul serviciului, scanam, făceam inventarul la magazine și dintr-o dată toată lumea speriată striga să ieșim afară, că a luat foc ceva magazin. M-am speriat, era fum"
, spune o angajată.

Niciunul dintre cei aflați în mall nu a fost rănit. Dar, în timpul misiunii, un pompier s-a tăiat la o mâna și a avut nevoie de atenția medicilor.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Agitația s-a încheiat după aproximativ o oră și jumătate.

Reprezentantii ISU au precizat că centrul comercial deține autorizație de securitate la incendiu. În ceea ce privește cauzele incidentului, acestea vor fi lămurite în urma unei anchete.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Erori grave ale echipelor de intervenție în cazul accidentului din Baicului
Erori grave ale echipelor de intervenție în cazul accidentului din Baicului

Intervenţia la accidentul din zona Baicului din Capitală care a fost urmat de un incendiu puternic în urma căruia o persoană a murit şi alta a fost grav rănită a fost întârziată din cauza unei erori de comunicare între dispecer şi echipajele operative.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.