Incendiu în Vama Giurgiu. Autoturismul unui cetățean bulgar a luat foc

Dată publicare: 11-04-2021 11:22
Dată actualizare: 11-04-2021 11:29


Incendiu în Vama Giurgiu. Autoturismul unui cetățean bulgar a luat foc

Autoturismul unui cetăţean bulgar, care se întorcea în ţară, a luat foc, sâmbătă seară, în Vama Giurgiu, în timp ce aştepta controlul de frontieră, informează Agerpres.

"Pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi aseară să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Evenimentul a avut loc în Vama Giurgiu, în apropiere de staţia de taxare, proprietarul autoturismului fiind un cetăţean bulgar. Poliţiştii de frontieră au observat că iese fum de la motor şi au anunţat pompierii", a declarat, duminică, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Giurgiu, respectiv o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de descarcerare.

Pompierii au constatat că ardeau materiale combustibile de la compartimentul motor şi au intervenit rapid astfel încât flăcările să nu se extindă.

Din cercetările efectuate la faţa locului a reieşit faptul că, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric care s-a manifestat la blocul motor al autoturismului.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO