Incendiu devastator la o pensiune din Caras Severin: 2 persoane ranite

×
Codul embed a fost copiat

Una dintre cele mai luxoase pensiuni din Poiana Marului, Caras Severin, a luat foc sambata noapte, cel mai probabil de la cosul centralei termice. Pompierii au intervenit cu 6 autospeciale si s-au luptat 5 ore cu flacarile.

Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce au inhalat fum. Pagubele se ridica la cateva sute de mii de lei, dar din fericire proprietaru avea asigurare.

Incendiul a izbucnit imediat dupa lasarea intunericului. Cativa oameni care aveau de lucru in curtea pensiunii au observat cum mai multe scantei s-au imprastiat pe acoperis. In cateva minute, o flacara a declansat iadul. Cand a vazut proportiile incendiului, una dintre femeile care aveau grija de pensiune a lesinat. Oamenii sunt siguri ca de vina a fost cosul de la centrala termica a pensiunii.

Si, cum pensiunea de lux era in mare parte construita din lemn, incendiul a fost de amploare. Din fericire, in pensiune nu se afla nimeni cand aceasta a luat foc. Vecinii au iesit si ei in strada de teama ca flacarile uriase sa nu se extinda si la casele din jur.

Pompierii au anuntat ca acoperisul si mansarda nu au mai putut fi salvate. Intreaga cladire va avea insa nevoie de reparatii capitale. Pensiunea era asigurata, asa ca proprietarul isi va recupera paguba, estimata de el la 100.000 de euro.

Citește și
pompieri SUA
Incendiu de proportii in cartierul francez din New Orleans, SUA
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat
Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Tragedie in Capitala. Trei copii si un adult au ars de vii
Tragedie in Capitala. Trei copii si un adult au ars de vii

Incendiul a izbucnit la o casa din cartierul bucurestean Ferentari, vantul intinzand focul si ducandu-l spre cladirile invecinate. Asa se face ca flacarile violente au ajuns si la locuinta in care se aflau cei trei copii, impreuna cu un adult.

Incendiu de proportii in cartierul francez din New Orleans, SUA
Incendiu de proportii in cartierul francez din New Orleans, SUA

Izbucnit intr-un bloc de apartamente, focul s-a extins cu iuteala si la cele doua cladiri invecinate. Una dintre ele era sediul televiziunii locale.

A ars de viu, dupa ce a dat foc la o pajiste
A ars de viu, dupa ce a dat foc la o pajiste

De un sfarsit crunt a avut parte joi seara un batran din judetul Botosani. Omul a aprins un foc pe o pajiste pentru a o curata de buruieni si a fost cuprins de flacari.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.