Incendiu devastator la o pensiune din Caras Severin: 2 persoane ranite

Ultima actualizare: 11-09-2012 18:26

Una dintre cele mai luxoase pensiuni din Poiana Marului, Caras Severin, a luat foc sambata noapte, cel mai probabil de la cosul centralei termice. Pompierii au intervenit cu 6 autospeciale si s-au luptat 5 ore cu flacarile.

Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce au inhalat fum. Pagubele se ridica la cateva sute de mii de lei, dar din fericire proprietaru avea asigurare.

Incendiul a izbucnit imediat dupa lasarea intunericului. Cativa oameni care aveau de lucru in curtea pensiunii au observat cum mai multe scantei s-au imprastiat pe acoperis. In cateva minute, o flacara a declansat iadul. Cand a vazut proportiile incendiului, una dintre femeile care aveau grija de pensiune a lesinat. Oamenii sunt siguri ca de vina a fost cosul de la centrala termica a pensiunii.

Si, cum pensiunea de lux era in mare parte construita din lemn, incendiul a fost de amploare. Din fericire, in pensiune nu se afla nimeni cand aceasta a luat foc. Vecinii au iesit si ei in strada de teama ca flacarile uriase sa nu se extinda si la casele din jur.

Pompierii au anuntat ca acoperisul si mansarda nu au mai putut fi salvate. Intreaga cladire va avea insa nevoie de reparatii capitale. Pensiunea era asigurata, asa ca proprietarul isi va recupera paguba, estimata de el la 100.000 de euro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO