Incendiu devastator in Orastie: doua depozite au ars complet. Peste 50 de pompieri s-au luptat cu flacarile

Ultima actualizare: 18-04-2014 02:08

Un incendiu urias a izbucnit luni seara la Orastie si a facut una cu pamantul doua depozite. Unul era plin cu materiale plastice si, de aici, spun martorii, s-ar fi extins si la celalalt cu materiale de constructii.

Martorii au privit neputinciosi iadul dezlantuit si chiar interventia pompierilor a fost dificila si a durat cateva ore bune.

Incendiul a izbucnit in zona industriala a orasului Orastie. Cladirile celor doua depozite sunt lipite una de alta. Asa se si explica de ce focul s-a extins atat de repede. In plus, plasticul si lemnul, au intetit flacaril.

La amploarea incendiului, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Hunedoara a mobilizat in zona 50 de pompieri si 8 autospeciale. Iar pentru asta a fost nevoie de sprijinul echipajelor din cinci localitati:  "Un incendiu care s-a manifestat pe amplasamentul a doi operatori economici - unul din ei se ocupa cu prelucrarea deseurilor plastice, reciclabile si celalalt avea spatii de depozitare - materiale de constructii", au declarat pompierii.

Pe timpul noptii, un echipaj al pompierilor a ramas sa supravegheze zona, astfel incat focul sa nu se reaprinda. Deocamdata, nu se stie care este cauza incendiului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO