In 2 zile, trenurile au avut intarzieri cat pentru o luna. Reactiile calatorilor care au ratat Revelionul din cauza zapezilor

Ultima actualizare: 02-01-2015 08:29
In 2 zile, trenurile au avut intarzieri cat pentru...
probleme transporturi 31 decembrie...

Codul Rosu de luni s-a rostogolit ca un bulgare urias de zapada si i-a incurcat pe toti cei care au avut  drum cu trenul sau avionul. Aeronavele au stat la coada la degivrari si au avut intarzieri si de o ora.

Pe calea ferata s-a circulat foarte greu. Au fost 21 de trenuri anulate, iar cele care au iesit din gari au acumulat intarzieri cat pentru o luna. Atentie, daca nu vreti sa petreceti revelionul pe drum informati-va inainte de a pleca in calatorie!

Pentru ca autocarul cu care venea de la Chisinau a ajuns greu, Mihai a intarziat la avion. Revelionul de vis s-a transformat intr-o aventura neplacuta.

Mihai: 10 minute am intarziat si din pacate...
Reporter: Unde zburati?
Mihai: In Amsterdam.
Reporter: Revelionul il petreceti?
Mihai: In Romania. Aveam planuri de Revelion cu niste prieteni in Olanda. Acum va trebui sa ne facem prieteni noi in Romania.

Cei mai multi pasageri au respectat recomandarile autoritatilor si au ajuns pe aeroport cu 2 ore inainte de zbor.

Cele mai multe probleme au fost dimineata, cand avioanele au stat la coada la degivrari. Asa ca aeronavele au acumulat intarzieri de pana la o ora. Ca sa castige timp, companiile aeriene au facut degivrarea cu pasagerii la bord. In haosul de pe aeroport au aparut si incurcaturile.

O femeie, de pilda, nu va putea ajunge in Olanda de Revelion. Nu are o procura ca sa-i permita sa iasa cu baietelul din Romania. "Nu am stiut ca-i trebuie, noi locuim in Olanda. Baietelul este nascut acolo, noi avem domiciliul acolo", a povestit ea.

Situatia a fost mai dificila pe calea ferata."Daca planuiti sa calatoriti cu trenul in ultima zi din an, ar trebui sa luati in calcul si posibilitatea sa petreceti Revelionul pe drum. Marti, desi nu au fost avertizari meteorologice, CFR Calatori a anulat 21 de trenuri", a relatat Vitalie Cojocari, corespondent ProTV.

Cele care au circulat au avut intarzieri. Trenul a venit de la Timisoara cu o intarziere de aproape o ora si jumatate. Partea buna, dupa codul rosu de luni, CFR Calatori a restabilit legatura dintre marile orase.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO