Impact fatal pentru un barbat, care n-a vazut trenul din cauza vegetatiei crescute. Oamenii spun ca locul e foarte periculos

Ultima actualizare: 16-09-2015 06:51

Un barbat de 67 de ani dintr-o comuna din Bistrita-Nasaud a murit dupa ce a fost lovit in plin de un tren. Victima era pe scuter si traversa calea ferata printr-un loc in care astfel de accidente se intampla des.

Revoltati, localnicii spun ca din cauza vegetatiei din zona, vizibilitatea este redusa. Asa ca, de fiecare data cand trec pe acolo, isi pun viata in pericol.

Vecin: "Nu se vede... filmati, din orice parte nu se vede! Vii de aici, unde vezi trenul? Te opresti si, cand te pornesti, trenul e pe tine calare."

Barbatul de 67 de ani din comuna Ilva Mare, judetul Bistrita Nasaud, a plecat sambata seara la cumparaturi, cu scuterul. Dar cand a ajuns la trecerea de cale ferata, din cauza vegetatiei crescute, n-ar fi vazut trenul. In plus, martorii spun ca nici mecanicul n-ar fi actionat sirena pentru a-l atentiona pe om.

Vecin: "Numai am auzit odata ceva pocnind si mecanicul dupa ce a trecut, de la stalpul din vale, apoi a fascait. Nu l-am auzit din timp sa zici ca fascai din timp!"

Impactul a fost devastator, iar barbatul a murit pe loc. Localnicii sustin ca astfel de accidente se intampla tot mai des acolo.

Trecerea de cale ferata nu este prevazuta cu bariera sau semnale acustice si luminoase. Are doar crucea Sfantului Andrei, iar in zona, vegetatia, mult prea crescuta, obtureaza vizibilitatea. Astfel, cei care incearca sa traverseze, trebuie sa ajunga, efectiv, pe calea ferata, pentru a vedea trenul. Insa atunci, ar putea fi prea tarziu, iar asta, spun localnicii, s-ar fi intamplat si acum.

Vecina: "Am povestit cu el, zic "Unde mergi?" "Pana la magazin" si m-am dus pe deal si ma suna cumnatul si zice "Uite, bietul Badea Loghin, ii mort, l-a lovit trenul."

Barbatul era vaduv, iar in aceasta luna ar fi fost ziua lui de nastere. 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO