Tânăr din Botoșani, tratat ca o slugă și supus unor umilinţe greu de imaginat. Totul a fost filmat

Dată publicare: 02-07-2020 17:34
Dată actualizare: 02-07-2020 17:34


Caz şocant în Botoşani. Un tânăr de 21 de ani a fost filmat în timp ce era supus unor umilinţe greu de imaginat.

Suspecţii sunt câţiva tineri care îl tratau ca pe o slugă, iar când voiau să se distreze, îl batjocoreau în fel şi chip. Victima a reuşit să scape şi s-a mutat la Bucureşti, iar pe baza imaginilor, suspecţii au fost identificaţi de poliţişti şi audiaţi. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoțional!

Scenele care au apărut în spaţiul public au fost filmate, spun protagoniştii, într-un apartament din Botoşani. Aici, tânărul de 21 de ani ar fi fost sechestrat timp de o săptămână, susţin anchetatorii. Agresorii îl tratau ca pe o slugă, iar când voiau să se distreze, îl umileau. La un moment dat, i-ar fi dat foc la păr.

Agresori: "Aici ai chelie! Mai degrabă te tund chel, de tot. Sau te tunzi singur…, nu ştiu cum să zic. Te tund cu aparatul de râs…, cu o brichetă… Dacă te duci la frizer, aia cheamă poliţia. Dă-mi parfumul ăla! Ţine capul drept! Tura asta o să arăţi ca o lumânare. Îi vine să plângă, cred".

În alte ocazii, victima ar fi fost bătuta şi chiar abuzată sexual.

Imaginile greu de privit au ajuns la un prieten al victimei, iar acesta a decis să le facă publice. Imediat ce au văzut scenele, poliţiştii din Botoşani s-au autosesizat şi au început cercetările pentru lipsire de libertate şi lovire.

Delia Neniscu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani: "Au fost identificaţi autorii în persoanele a trei tineri din municipiul Botoşani. Aceştia şi-au recunoscut faptele de lovire şi au declarat că le-au considerat ca fiind nişte glume."

Patru indivizi au fost duşi, miercuri seară, la audieri, în Botoşani. Apoi au fost lăsaţi să plece, căci tânărul ajuns acum în Capitală nu a depus plângere împotriva lor. Audiat prin telefon de anchetatorii din Botoşani, el a susţinut că nu a fost sechestrat. Atitudinea lui ar putea fi chiar una de apărare, crede însă un psiholog judiciar.

Gabriela Groza, psiholog judiciar: Decât să accept că sunt victima unui grup, victima prietenilor mei, prefer să nu văd nimic violent în atitudine, să nu văd nimic problematic în comportamentul lor. Este un mecanism defensiv. Unii ajung pe termen lung să dezvolte psihopatologie, să dezvolte anxietăţi, depresie, devin ei agresivi la rândul lor cu alte persoane.

O comisie rogatorie urmează să-l audieze pe tânărul respectiv la Bucureşti. În funcţie de rezultat, dosarul penal ar putea fi închis sau ancheta îşi va urma cursul.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO