IMAGINI SOCANTE: S-a aruncat de la etajul 9 al spitalului din Craiova. Cine este femeia care NU era internata

Dată publicare: 26-03-2014 18:56
Dată actualizare: 29-03-2014 06:58


S-a dus o lupta pe viata si pe moarte miercuri dupa-amiaza la Craiova, unde o femeie de 45 de ani s-a aruncat de la etaj, chiar la Spitalul Judetean. O asistenta a observat-o in ultima secunda si a incercat sa o salveze.

S-a agatat de hainele ei, in timp ce femeia avea deja un picior in afara. In ajutor au sarit inca doua colege si un medic, insa din pacate au scapat-o din maini.

Imaginile surprinse de un amator sunt cumplite. Patru oameni - asistenta care a vazut-o pe sinucigasa, alte doua colege si
un medic - incearca sa o salveze pe femeia de 45 de ani.

Aceasta nu era internata in Spitalul Judetean. A intrat astazi in jurul pranzului in cladire si a urcat pana la Sectia pentru diabetici. Apoi s-a dus glont pe un balcon.

Gestul a fost observat de o angajata care s-a aruncat asupra ei si a prins-o de haine. Pentru ca femeie o lovea si se zbatea, asistenta a strigat dupa ajutor. Alte doua colege si un medic au venit imediat. Unii o tineau pe salvatoare ca sa nu cada si ea, altii incercau sa o ridice pe sinucigasa.

"Noi am venit, am incercat sa o salvam, dar ea se zbatea, o tineam de o singura mana, intr-un final ea a cazut. Va dati seama, cu totii suntem afectati, colega mea se afla la ortopedie", a declarat una dintre asistente.

Sinucigasa a reusit insa sa-si rupa o parte din haine si s-a prabusit. Cea care a vrut sa o ajute si-a luxat mana.

Rudele femeii sustin ca aceasta nu era bolnava si nu-i inteleg gestul. Politia continua insa cercetarile. Sinucigasa nu a lasat nici un bilet. Femeia era casatorita si avea o fata studenta.


VIDEO PROTVPLUS.RO