Imagini de la accidentul lui Mircea Lucescu si declaratiile femeii acrosate de masina lui. VIDEO

Dată publicare: 06-01-2012 16:13
Dată actualizare: 28-10-2012 19:02


Autoturismul in care se afla Mircea Lucescu a fost lovit de un tramvai, iar dupa impact, masina acestuia a acrosat un alt autoturism.

Al doilea sofer implicat in accident, Gabriela Husain, a povestit cum s-a intamplat totul:

Mircea Lucescu, descarcerat de ISU. Cum s-a vazut accidentul din masina acrosata de antrenor

"L-a invartit o data pe sosea, l-a proiectat .. m-a sters putin pe mine si a intrat in stalp (...) Deci, domnul Lucescu l-am vazut pe linia de tramvai, nu mi-am imaginat ca tramvaiul va intra in dansul. Am incetinit ca sa-i acord prioritate, ca sa nu blocheze tramvaiul, si in secunda urmatoare l-a pocnit tramvaiul, l-a invartit pe sosea, m-a sters un pic pe mine si s-a oprit in stalp. Eu eram in masina neagra. "

Ea a declarat ca Lucescu se afla la volanul masinii, insa nu circula cu viteza mare.

"Nu venea cu viteza. Deci eu pur si simplu l-am vazut pe linia de tramvai, facea stanga. Tramvaiul a intrat in el, l-a invartit, l-a proiectat in mine si s-a oprit in stalp. Eu n-am patit nimic. Mircea Lucescu era constient, el conducea, nu era lovit, avea putin sange pe maini, mai era cu cineva in masina in dreapta, un domn. Mi-au spus sa sun la 112, am sunat la ambulanta...in cateva minute au venit pompierii, SMURD-ul.." - a mai spus Gabriela Husain.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO