Hotul gasit de jandarmi in masina pe care voia sa o fure. "Nu stiu nici ce numar am la partofi"

Ultima actualizare: 10-11-2012 00:53

Un spectacol jenant a dat in fata jandarmilor din Galati un barbat care a vrut sa fure o masina. Nu si-a facut prea bine planul pentru ca a baut atat de mult in timpul operatiunii, incat a adormit in autoturism.

Cand s-a vazut incoltit de jandarmi a inceput sa le cante si sa le vorbeasca in engleza, doar, doar ii va indupleca sa-l lase sa plece.

" - E masina mea.
- Ce numar ai la masina?
- Dar tu ma intrebi? Eu nu stiu ce numar port la pantofi. E masina mea."

In aceasta stare l-au gasit jandarmii, in miez de noapte, pe un barbat de 32 de ani, poreclit Ceausescu. O femeie sunase, anuntand speriata ca un individ necunoscut a intrat in autoturismul ei, dupa ce a spart un geam lateral.

"Eu vara nu dorm, nici noaptea nu am somn. / Dar ce faci, il ameninti? / Pe cine? / Pe colegul. / Doamne fereste. Pai mi-a dat picioare in stomac. / Cine ti-a dat? / El. / Cand? / Stai, frate, ca facem acuma expertiza, procurori. Tu crezi ca fraierul doarme pe el, ah?"

Oamenii legii au gasit langa masina o carpa, folosita pentru a atenua zgomotul, iar inauntru era o sticla de bautura, din care suspectul bause bine. Prins in fapt, a incercat sa-i imbuneze pe jandarmi cu un cantec.

Vazand ca jandarmii nu il lasa sa plece, barbatul s-a hotarat, pana la urma, sa recunoasca totul.

Suspectul a fost predat politistilor, care il cerceteaza acum pentru tentativa de furt si distrugere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO