Gregorian Bivolaru, din nou in fata judecatorilor. Este acuzat de trafic de persoane


Ultimul update: Vineri 09 Septembrie 2016 06:52
Data publicarii: Marti 06 Septembrie 2016 17:53
Categorie: Stiri actuale

Gregorian Bivolaru a ajuns marti in fata magistratilor de la Curtea de Apel Cluj, unde va fi judecat intr-un dosar mai vechi de trafic de persoane. Alaturi de el au mai fost aduse la instanta alte 19 persoane.

La cererea avocatului lui Gregorian Bivolaru, sedinta de marti, de la Curtea de Apel Cluj a avut loc cu usile inchise. Cum partile vatamate nu au avut aparatori, magistratii instantei au decis amanarea cauzei pana la sfarsitul lunii octombrie.

Liderul Miscarii pentru Integrare in Absolut, Gregorian Bivolaru, a fost dat in judecata de DIICOT in 2007, dar Tribunalul Cluj l-a achitat in 2015, asa ca acum se judeca un recurs facut de procurori.

Bivolaru a fugit din Romania in 2005, in Suedia, unde a primit, insa, azil politic. Intre timp, el a mai fost condamnat si de Inalta Curte de Casatie si Justitie in 2013, intr-un alt dosar, tot pentru trafic de persoane, dar si pentru acte sexuale cu minori.

Gregorian Bivolaru a fost prin in cele din urma in Franta, la finalul lunii februarie, si predat autoritatilor din Romania.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO