Goana nebuna pe Autostrada Soarelui. Motivul pentru care un sofer nu a oprit la semnalul politistilor

03-03-2017 17:29

 Goana nebuna pe Autostrada Soarelui. Un sofer a pus pe jar politistii dupa ce a refuzat sa opreasca la semnalul agentului de la Rutiera.

 Urmarirea cale de 200 de km s-a incheiat abia dupa ce agentii au tras cateva focuri de arma, mai intai in aer, apoi in rotile masinii.

O masina suspecta i-a atras atentia echipajului de la Rutiera care se afla pe DN 22 C in Medgidia. Agentii l-au somat pe sofer sa traga pe dreapta, moment in care conducatorul auto a accelerat si dus a fost. A urmat o cursa nebuna pe Autostrada Soarelui pana cand politistii au fost nevoiti sa foloseasca armamentul din dotare si sa traga cateva focuri de avertisment. Abia atunci soferul s-a speriat si a oprit.

In masina se aflau trei tineri. In timpul audierilor anchetatorii au aflat ca soferul, un tanar in varsta de 25 de ani, avea permisul de conducere suspendat de autoritatile italiene. Mai mult masina pe care o conducea nu era inmatriculata iar numerele pe care le afisa erau false.

Soferul a fost retinut pentru 24 de ore, iar amicii lui sunt cercetati in stare de libertate.

Politistii au observat numarul de inmatriculare al masinii. In prima faza parea ca autoturismul este inmatriculat in Spania insa agentii nu l-au gasit in sistem. Cand soferul a fost somat sa traga pe dreapta a inceput nebunia. Conducatorul auto a accelerat si a intrat pe Autostrada Soarelui. In imaginile surprinse de camera unui parc auto. Se vede cum patru masini de politie pornesc in urmarirea fugarului. La un moment dat unul dintre politisti trage cateva focuri de arma in plan vertical apoi spre cauciucurile masinii. Speriat soferul opreste masina in dreptul km 212. La audieri tanarul a recunoscut ca permisul i-a fost suspendat de autoritatile italiene si ca masina nu este inmatriculata. Barbatul este cercetat acum in stare de arrest pentru punerea in circulatie a unui autoturism cu numere false si conducere fara permis.


VIDEO PROTVPLUS.RO