Gest tulburator facut de un barbat din Pitesti. Si-a dat foc pentru un loc de parcare chiar in fata politiei

Ultima actualizare: 21-04-2014 08:35

Incident socant, petrecut la Pitesti. Un barbat in varsta de 47 de ani si-a dat foc in fata sediului politiei locale, suparat ca agentii nu i-au rezolvat un conflict pe care-l avea pentru un loc de parcare.

Omul a fost transferat de urgenta la Bucuresti, insa are arsuri pe doua treimi din corp, inclusiv la nivelul cailor respiratorii. Medicii incearca sa faca o minune pentru el, insa ii dau doar 5%, sanse de supravietuire.

Vasile Gheorghe este proprietarul unui magazin din Pitesti. Suparat ca un alt patron isi tot parca masina in fata intrarii sale, a facut mai multe reclamatii la politia locala. Autoritatile le-au cerut celor doi sa-si rezolve disputa pe cale amiabila, in caz contrar ii vor fi sanctiona.

Deranjat, omul le-a spus ca va rezolva "in felul lui neintelegerea". Asa se face ca joi seara cei de la politia locala au fost sunati de un necunoscut care le-a spus doar atat: "voi recurge la masuri extreme". La nici o jumatate de ora, Vasile Gheorghe isi lasa masina in fata sediului institutiei.

Marius Matei, politist principal Politia Locala Pitesti: “Efectiv ardea ca o torta. Nu a spus nimic, nu si-a motivat in niciun fel gestul pe care l-a facut.

Ingrozit, politistul de la intrare le-a strigat colegilor din dispecerat sa cheme o ambulanta.

Marius Matei, politist principal Politia Locala Pitesti, spune ca au stins focul cu geaca: “Efectiv, cu geaca. L-am pus jos, am pus geaca peste el si am incercat sa-l stingem.

O ambulanta care trecea prin zona l-a preluat pe ranit. A fost dus la spitalul judetean din Pitesti, insa medicii au constatat ca are arsuri de gradul 3 si 4 pe 60% din suprafata corpului. Sora barbatului nu poate sa creada ca fratele sau a recurs la un asemenea gest.

Liliana Necsescu, sora barbatului: “Ce naiba, pentru un loc de parcare sa-ti iei viata?! Se certau pe un loc de parcare, ca voiau sa traga masina in fata magazinului, si se certa cu una dintre proprietarele magazinelor de pe acolo. Si, chipurile, ca nu i-ar fi facut politia dreptate si-a dat foc in fata politiei. Sa-si dea foc chiar nu ma gandeam...

Femeia povesteste ca sotia fratelui ei a suferit un soc dupa cele intamplate si a disparut. Cei din familie se tem sa nu fi recurs la vreun gest necugetat.

Barbatul a fost transferat de urgenta la Spitalul de Arsi din Bucuresti, iar politistii ancheteaza acum toata povestea.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO