Gabriel Cotabita a fost externat. Care este starea de sanatate a artistului

Ultima actualizare: 19-07-2015 07:05

Dupa doua luni cumplite, Gabriel Cotabita s-a intors acasa. Medicii de la Spitalul Elias l-au externat si spun ca starea sa este mult ameliorata, iar cele 27 de zile de recuperare au dat roade.

In data de 8 mai, Gabriel Cotabita a suferit un stop cardio-respirator, la o sala de sport. Acum, poarta un defibrilator automat, pentru prevenirea unor tulburari cardiace.

Gabriel Cotabita a fost externat joi dimineata si a plecat de la spital pe picioarele lui, insotit de fetele sale. Doctorii care l-au ingrijit au transmis ca psihic si neurologic este net ameliorat fata de momentul internarii.

Artistul va continua recuperarea medicala in ambulatoriu si va veni la controlul medical periodic. Doctorii de la Elias sustin ca dupa aceste luni de ingrijire si suferintele prin care a trecut se poate spune ca Gabriel Cotabita a avut noroc.

De altfel, Gabriel Cotabita este un caz extraordinar, daca ne amintim ca au fost zile in care medicii ii dadeau seanse minime si acum este recuperat.

Doctorii de la terapie intensiva spun ca 5% dintre pacientii cu stop cardiorespirator resuscitat tardiv sunt recuperati complet. Este intradevar un caz special, cazul Cotabita, care a invins in lupta cu moartea.

Cei de la Elias au precizat ca intreaga asistenta de care a beneficiat pacientul a fost gratuita. Familia a multumit doctorilor si a precizat ca artistul are nevoie de liniste ca sa revina cat mai curand pe scena.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO