Freezing rain. Primăria S4 îi va ajuta pe șoferi cu dosarele pentru despăgubiri


Ultimul update: Duminica 27 Ianuarie 2019 16:31
Data publicarii: Duminica 27 Ianuarie 2019 16:13
Categorie: Stiri actuale
masina copac freezing rain

Primăria Sectorului 4 a anunțat, duminică, că le va oferi asistență pentru întocmirea dosarelor de despăgubire proprietarilor mașinilor avariate după ploaia înghețată din weekend și care nu au asigurare.

Având în vedere că ploaia îngheţată care s-a abătut asupra Capitalei le-a produs pagube multor proprietari de maşini, autoritatea locală va veni în sprijinul acestora şi îi va ajuta să îşi repare autovehiculele, precizează reprezentanții Primăriei Sectorului 4 într-un comunicat, conform Agerpres.

Măsura este destinată în special proprietarilor care, în lipsa unei asigurări de tip CASCO, nu au cum să acopere costurile de reparaţii ale vehiculelor avariate de arborii căzuţi în urma fenomenelor meteorologice de zilele trecute, precizează sursa citată.

„Din păcate, ploaia îngheţată a produs mai multe pagube materiale, iar din cauza copacilor căzuţi, multe autoturisme au fost avariate. De aceea, am hotărât să venim în sprijinul proprietarilor şi să îi ajutăm să îşi repare maşinile. Cei afectaţi trebuie să vină la sediul primăriei, cu nota de constatare întocmită la faţa locului de colegii de la Poliţia Locală Sector 4, iar juriştii noştri le vor oferi suportul necesar întocmirii dosarelor de despăgubire, astfel încât cererile să fie soluţionate în regim de urgenţă", a declarat primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, citat în comunicat.

Primăria informează totodată că duminică peste 150 de angajaţi ai autorităţii locale se află în teren şi lucrează pentru a îndepărta toţi arborii care, sub greutatea gheţii, reprezintă un pericol pentru oameni şi pentru bunurile aflate pe domeniul public.

În capitală, 221 de mașini au fost avariate de copacii căzuți din cauza fenomenului „freezing rain.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO