FOTO și VIDEO. Accident grav în județul Brașov, între o mașină și un TIR. Patru persoane au murit

Dată publicare: 14-05-2021 13:08
Dată actualizare: 14-05-2021 19:31


Catastrofă pe o șosea din Brașov. Patru bărbați au murit pe loc, după ce mașina lor a fost izbită de un camion. Din primele informații, șoferul vehiculului de mare tonaj ar fi adormit la volan.

Alina Ivan, purtător de cuvând IPJ Brașov: „Pe DN13 la ieșirea din localitatea Rotbav spre Măieruș din județul Brașov a avut loc un accident rutier. O coliziune între un autoturism și un autocamion. În urma impactului au rezultat 4 victime, cadrele medicale sosite la fața locului declarând decesul acestora. Șoferul autocamionului a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul fiind zero. "

Accidentul s-a petrecut pe drumul dintre Brașov și Sighișoara, într-o curbă ușoară.

Autoturismul în care se aflau cei patru bărbați circula regulamentar. Din sens opus, a apărut autocamionul al cărui șofer, cel mai probabil, ațipise. Vehiculul a tăiat șoseaua, a pulverizat mașina mică și și-a continuat drumul pe câmp, încă cel puțin o sută de metri.

Pe șosea nu sunt urme de frânare - încă un semn că bărbatul de la volan nu a schițat niciun gest pentru a evita dezastrul. Șoferul este nevătămat.

Ca dimensiunea dramei să fie și mai amplă, până la această oră nu au fost identifiate victimele. Cei patru nu au acte asupra lor. După uneltele pe care le transportau, polițiștii înclină să creadă că erau muncitori, în drum spre serviciu.

Mai multe imagini, în galeria foto.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO