Fostul presedinte al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, ar putea ramane fara 400000 de lei. Magistratii l-au gasit vinovat

Ultima actualizare: 16-02-2017 07:18

Fostul presedinte al consiliului judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, ar putea ramane fara 400.000 de lei, dupa ce magistratii l-au gasit vinovat de efectuarea de plati ilegale din fondurile statului catre o societate comerciala.

Constantinescu a aflat vestea din penitenciar: are de executat 5 ani de inchisoare intr-un alt dosar.

Procesul s-a aflat pe rolul tribunalului Constanta timp de doi ani.

Consiliul judetean Constanta l-a dat in judecata pe Nicusor Constantinescu si a solicitat recuperarea unui prejudiciu produs pe cand acesta era presedintele institutiei.

Prejudiciul spun avocatii se ridica la peste 400.000 de lei, bani pe care Constantinescu i-ar fi dat unei firme, in schimbul unor servicii de publicitate. Dupa mai multe termene in care au fost audiati zeci de martori si au fost studiate o serie de dosare, magistratii tribunalului au decis acum ca fostul presedinte al CJC sa plateasca prejudiciul adus institutiei de stat.

El este inchis la penitenciarul Poarta Alba. Decizia de luni a instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Constanta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO