Focuri de armă în Capitală. Cum au fost prinși 4 bărbaţi care furau catalizatoare de la maşini

Ultima actualizare: 23-10-2020 09:31
Hoti de catalizatoare
Poliția Capitalei

Patru bărbaţi cu vârste între 22 şi 33 de ani au fost surprinşi de poliţişti vineri noaptea în timp ce furau catalizatoarele mai multor autovehicule, în Sectorul 3 din Capitală.

”În noaptea de 22/23.10.2020, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Poliţia Sectorului 3, au efectuat o acţiune operativă asupra unui grup compus din 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 33 de ani, surprinşi în flagrant delict în timp ce sustrăgeau catalizatoare de la autoturisme. Bărbaţii s-au deplasat cu 2 autoturisme şi au încercat să scape, dar au fost imobilizaţi de poliţişti”, anunţă Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au folosit armamentul din dotare, fiind trase un 12 focuri in plan vertical, fără a se înregistra victime sau pagube materiale.
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru infracţiunea de furt calificat - (2 acte materiale, unul consumat şi o tentativă - şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO