Firea nu renunță la candidatură: ”Pot să vină și zece candidați”

Dată publicare: 09-07-2020 07:13
Dată actualizare: 09-07-2020 07:22


gabriela firea

Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat, miercuri seară, că nu va renunţa la candidatura pentru un nou mandat. ”Pot să vină şi zece candidaţi”, a spus Firea.

Ea a menţionat că i s-a sugerat să candideze la alegerile parlamentare, pentru Senat.

”Nu mă retrag din cursa pentru Primăria Generală. Nu-mi mai trimiteţi apropouri, nu-mi mai trimiteţi emisari. (...) sugerându-mi-se să candidez pe lista de la Senat – aşa mi se spune – nu mai candida la alegerile locale, candizezi la Senat, te ajutăm să ai şi o funcţie la Senat, preiei partidul - devi premier. Nu mă interesează decât să fiu serioasă faţă de oameni”, a declarat Gabriela Firea la Realitatea Plus, citată de News.ro.

Acasta a afirmat că nu renunţă ”pot să vină şi zece candidaţi”.

”Cetăţenii vor vota un om, nu comploturi politice, nu vor vota maşinaţiuni politice sau financiare sau oameni care se vede de la o poştă că au interes financiar să ajungă la Primărie”, a mai declarat Firea.

Gabriela Firea afirmase, marţi seară, că renunţă la candidaturala Primăria Capitalei, dacă partidele de stânga sau centru-stânga găsesc o persoană care este mai bine plasată în sondaje decât ea.

Firea susţine că partidele de stânga crează confuzie în rândul alegătorilor dacă au mai mulţi candidaţi, dar şi prin mesajele din ultimele zile.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO