Filmul unui jaf in doua parti. Trei barbati din Galati au fost filmati in timp ce fura un MP3 player

15-05-2014 13:40


Hoti

De un tupeu greu de imaginat au dat dovada trei indivizi din Galati, surprinsi de camerele de supraveghere in timp ce furau dintr-un magazin in miezul zilei.

Le-a atras atentia un MP3 player, pe care nu au reusit sa il sustraga din prima. S-au intors insa mai hotarati 4 ore mai tarziu si, in timp ce doi dintre ei ii distrageau atentia vanzatoarei, unul a reusit sa smulga dispozitivul de pe raft.

In timp ce doi dintre hoti cumpara ceva, ii distrag atentia vanzatoarei si, la un moment dat, ii cer sa aduca din depozit un produs care nu se afla la raft. Al treilea individ, care sta retras, intr-un colt, se repede imediat la Mp3 player.

Dar firul prin care este conectat aparatul la priza il impiedica sa ia aparatul. Peste cateva ore, insa, hotii actioneaza dupa aceeasi reteta si reusesc sa fure dispozitivul. Chiar daca paguba nu depaseste o suta de lei, proprietarul magazinului a mers cu imaginile la politie.

Agentii i-au recunoscut pe suspecti si e doar chestiune de timp sa-i prinda. Cei care ii vad sunt rugati sa sune la 112 sau sa anunte cea mai apropiata sectie de politie.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO