Filmul scandalului monstru din cartierul Rahova. Câțiva polițiști au fost răniți ușor

Dată publicare: 20-04-2020 19:12
Dată actualizare: 21-04-2020 07:06


Românii au arătat de Paşte că înţeleg încercarea grea prin care trebuie să trecem împreună şi au respectat toate recomandările oficialilor. Oamenii au petrecut în case, doar cu cei cu care locuiesc, iar de Înviere nu au mers la biserică.

Sunt sacrificii făcute de noi toţi, tocmai pentru a opri răspândirea bolii, astfel încât această situaţie anormală, în care ne aflăm, să nu se prelungească. Şi totuşi, au fost şi câteva excepţii ruşinoase. Indivizi fără raţiune şi respect pentru lege şi-au pus în pericol semenii, iar în momentul în care au apărut forțele de ordine au reacţionat violent. Poliţiştii au tras mai multe focuri de avertisment, iar scandalagiii au fost în cele din urmă reţinuţi.

Deşi România este în stare de urgenţă, scene scandaloase s-au petrecut în cartierul Rahova din Bucureşti. Câteva echipaje de la o secţie de poliţie au fost chemate să liniştească un grup de scandalagii băuţi. Subofiţerii au dat cu spray lacrimogen şi mai mult decât atât au scos pistoalele şi au început să tragă focuri de avertisment.

Aşa cum se întâmplă în astfel de cazuri, cei care au provocat scandalul şi au atacat forţele de ordine au acuzat apoi că intervenţia autorităţilor este un abuz.

Până la urmă au fost chemaţi în ajutor cei de la Serviciul de Acţiuni Speciale, care cu greu au reuşit să intre în curte peste agresori şi să îi imobilizeze.

După confruntarea violentă cu forţele de ordine, nu mai puţin de 37 dintre scandalagii au fost duşi la secţia de poliţie pentru interogatorii. Pentru 11 dintre ei au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore pentru acuzaţiile de ultraj şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

În urma confruntării, câţiva poliţişti au fost răniţi uşor.


VIDEO PROTVPLUS.RO