Filmul "Femeia Fantastică 1984" s-a instalat în fruntea primului Box Office american al anului

Ultima actualizare: 04-01-2021 20:24

Filmul "Femeia Fantastică 1984" a adus încasări în cinematografe de 5 milioane și jumătate de dolari week-endul trecut. Iar la două săptămâni de la lansare abia a adunat puțin peste 28 de milioane.


Ar fi fost un dezastru înaintea pandemiei pentru un film cu un buget de 200 de milioane de dolari. Însă acum lucrurile s-au schimbat dramatic.

Chiar dacă a avut încasări de numai 5,5 milioane de dolari, de vineri şi până duminică seara - un week-end care altădată ar fi părut teribil! - "Femeia Fantastică", cu Gal Gadot şi Chris Pine, s-a instalat în fruntea primului Box Office american al anului.

Încasările din bilete pot fi considerate acceptabile, de vreme ce doar 39 la sută dintre sălile de cinema americane sunt deschise. Și nu în mari orașe ca New York, Los Angeles, Chicago, Boston, Philadelphia ori San Francisco. restricțiile țin în continuare închise sălile de film și spectacole.

Animația "The Croods: New Age", despre întâlnirea dintre o familie preistorică şi una evoluată, a ocupat poziţia a doua la încasări. Lansat acum şase săptămâni, de Ziua recunoştinţei, filmul a adunat în total 34,5 milioane de dolari. Emma Stone, Nicolas Cage şi Ryan Reynolds dau glas personajelor.

Alt film de animație "Soul" nici măcar nu este difuzat în cinematografele americane. Poate fi vizionat de clienții platformei de streaming Disney Plus. Filmul cu vocile actorilor Jamie Foxx și Tina Fey are succes în China, unde cinematografele s-au redeschis de mult. În al doilea week-end asiatic şi-a dublat încasările ajungând la un total al încasărilor internaţionale de 16,5 milioane de dolari.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO