Marturia socanta facuta de unchiul care si-a ucis nepoata si a ascuns-o intr-un geamantan: ce le-a spus anchetatorilor


Ultimul update: Duminica 26 Februarie 2017 07:02
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2017 11:06
Categorie: Stiri Stiinta

"Am ucis-o, pentru ca plangea!" Este marturia cutremuratoare facuta de barbatul din Bacau, care si-a omorit nepotica, o fetita de numai 3 ani!

In fata anchetatorilor, suspectul a povestit ca, inainte de a savarsi crima, a avut musafiri. Prietenosi, oamenii i-au propus copilei, in gluma, la plecare, sa mearga la ei acasa. Fetita ar fi vrut sa-i insoteasca, si s-a pus pe plans, dupa ce invitatii au plecat.

Furios peste masura si beat, unchiul o lovit-o in nestire.


Barbatul de 40 de ani nu gaseste o explicatie pentru crima savarsita. Spune doar ca s-a infuriat la bautura. Martori neputinciosi la scenele greu de curpisn in cuvinte au fost chiar copiii lui, mai mici de sapte ani.

Cristinel Ciocanta, Parchetul tribunalului Bacau: Autorul faptei explica in momentul incidentului se afla in stare de ebrietate si a fost deranjat de faptul ca victima plangea. Din aceasta cauza a lovit-o in mod repetat. In urma acestor lovituri victima a suferit leziuni foarte grave au condus ulterior la deces.

Dupa ce a lovit-o fara mila pe fetita, suspectul a pus-o in pat, ca sa doarma. Mai tirziu, a gasit-o fara suflare. Ca sa ascunda crima, s-a folosit de un geamantam pe care l-a carat apoi in magazie. Nevasta suspectului, sora cu mama copilei, nu era acasa cand s-au intamplat toate aceste orori.

Dimineata, barbatul s-a dus la Politie si s-a predat.

Ana Buta, vecina: Trebuia sa il creasca dar era baut si la bautura toate se intampla.

Nu era pentru prima data cand fetita de 3 ani raminea in grija barbatului si a sotiei sale. Parintii victimei isi cautau de munca in strainatate. Si acum, abia plecasera peste granita- unul in Cehia, celalalt in Anglia.

Gheorghe Buta, vecin: Ma uitam vara ca veneau copiii lui frumosi pe drum iar aceea venea in pielea goala. ii spuneam sa o imbrace si pe ea.

Vasilica Ciubotaru, matusa a fetei: Aveau nevoie de bani sa mai faca ceva la casuta aia. Voiau sa extinda casa cu 2 camere sa aiba si sora lui unde sa stea
Reporter: Ati vorbit cu ei vin acasa?
Matusa: Da amandoi. Tatal ajunge mai repede ca vine cu avionul dar mama vine cu autocarul. Mama a zis ca nu crede nu ii vine a crede ca fata ei este moarta. Tatal este deprimat total ca este singurul copil.

Suspectul risca 25 de ani de inchisoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO