Un bărbat din Capitală și-ar fi ucis soția cu sânge rece. În apartament a izbucnit și un incendiu

Dată publicare: 11-03-2019 21:24
Dată actualizare: 11-03-2019 22:21


ambulanta noapte

O crimă oribilă a fost descoperită în sectorul 3 al Capitalei. O femeie de 62 de ani a fost găsită fără viață în apartamentul în care izbucnise un incendiu.

O crimă oribilă a fost descoperită în sectorul 3 al Capitalei. O femeie de 62 de ani a fost găsită fără viață în apartamentul în care izbucnise un incendiu.

În casă pompierii l-au găsit și pe soțul ei, de 67 de ani, bănuit că ar fi ucis-o cu sânge rece. Omul, agresiv cu polițiștii veniți la fața locului, a fost dus la audieri.

Vecinii spun că oamenii se aflau în proces de divorț. Faptul că femeia voia să rămână cu locuința după despărțire l-ar fi făcut pe bărbat să îi ia viața partenerei.

"În jurul orei 17,00, Secţia 11 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-un apartament din zona de competenţă este un incendiu în desfăşurare. La faţa locului s-au deplasat agenţi de siguranţă publică, care, împreună cu un echipaj SMURD, au reuşit să pătrundă în apartament. În interior au găsit două persoane, soţ şi soţie, de 67 şi, respectiv, 62 de ani, femeia fiind decedată. Întrucât soţul manifesta un comportament agresiv, a fost imobilizat şi condus la sediul subunităţii. Se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs decesul persoanei", se arată într-un comunicat de presă al DGPMB, relatează Agerpres.

Ancheta în acest caz este abia la început și, în urma cercetărilor se va stabili cum s-a petrecut totul.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO