Femeia din Vaslui, ucisa de sotul ei, a fost inmormantata. Fiica ei este inca in spital si n-a apucat sa isi ia ramas bun

Ultima actualizare: 07-10-2015 00:21

Lacrimi de neputinta au curs astazi pe obrajii celor care au condus-o pe ultimul drum pe Cerasela, femeia din Vaslui, ucisa de sotul ei, pentru ca i-a cerut sa divorteze.

Barbatul, care si-a injunghiat si fiica de 16 ani cand a incercat sa-si apere mama, a fost gasit spanzurat, dupa ce fusese cautat trei zile de sute de politisti. Fata lui este in stare grava la spital si n-a mai apucat sa-si ia ramas bun de la mama ei.

Rauri de lacrimi au curs astazi la Poienesti, acolo unde a fost inmormantata Cerasela. Femeia avea 43 de ani, iar rudele spun ca a fost omorata de sotul ei, pentru ca ii ceruse divortul. Mama si baiatul ei au suportat cu greu momentul despartirii.

La 22 de ani, baiatul Ceraselei si-a pierdut ambii parinti. Mama lui a fost ucisa de cel care i-a fost tata, Costel Fantanariu. Barbatul a injunghiat-o si pe fata lor, dar adolescenta de 16 ani a fost salvata. Plin de remuscari, Costel s-a sinucis. Pacat de el si de familia lui, spun vecinii.

Localnici: De mult se vorbea ca o va omori, el a iubit-o prea mult. Ca barbat nu trebuia sa faca asta el era cuminte, nu era rau. Dar din cauza suprarilor, din cauza ei, ea insemna ca nu l-a iubit."

Plecata la munca in Italia, Cerasela ii ceruse sotului de doua ori divortul, insa el nu a fost de acord. Mai mult decat atat, ea a solicitat in instanta un ordin de restrictie impotriva lui pentru ca o amenintase cu moartea, dar judecatorii i-au respins cererea. Daca i-o aprobau, poate ca Cerasela ar fi fost acum in viata, spun printre lacrimi apropiatii.

Localnica: Era o familie buna, intelegatoare, gospodari. La noi in sat nu am auzit de astea, baiat respectuos.
Reporter: V-ati gandit ca e capabil de asa ceva?
Localnica: Niciodata, niciodata

Acum, pe umerii baiatului, Sergiu, au cazut toate grijile familiei. A organizat inmormantarea mamei sale, are grija de sora lui internata la spitalul de copii din Iasi si va pregati si funeraliile pentru tatal sau, in zilele urmatoare.

Miercuri seara, Costel Fantanariu si-a sunat rudele si le-a spus ca si-a ucis sotia si si-a injunghiat fata de 16 ani, pe care a inchis-o in portbagajul masinii si a abandonat-o la marginea unei paduri. Dupa trei zile si trei nopti nopti timp in care s-a ascuns prin paduri, si-a luat viata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO