Făcea live cu pistolul pe Facebook, în timp ce era filat de DIICOT pentru trafic de droguri. ”Trag după poliție!”

Ultima actualizare: 03-06-2020 17:18
Făcea live cu pistolul pe Facebook, în timp ce era filat de DIICOT pentru trafic de droguri. ”Trag după poliție!”
Replica de Constanta

Un bărbat din Tulcea a făcut un live pe Facebook cu pistolul în mână, amenințând că-i va împușca pe polițiști, chiar în timp ce era filat de DIICOT pentru trafic de droguri.

 

Individul spunea în live-ul său că a primit pistolul cadou de la mama sa, că e mai șmecher decât polițiștii și va trage în ei dacă va fi nevoie, scrie Replica de Constanța.

“Cadoul care mi l-a luat mama. Mama mi-a luat cadoul ăsta. Dacă nu trag acum și pe poliție… și nu vorbesc aiurea! Dacă nu trag după ei, să moară ficiorul meu dacă vă mint! Am intrat după ei, să moară băiatul meu și fata mea! N-auziți? Trag după ei! Băga-mi-aș… în copiii lor și familia lor”, a fost discursul ținut de Alexandru Ionel Cireșescu.

Transmisiunea nu a fost deloc pe placul mamei sale, care nu a ezitat să-l jignească la finalul live-ului.

Bărbatul i-a cerut la un moment dat mamei sale să îi cheme un taxi, iar aceasta îl întreabă de ce nu își cheamă el.

”Sunt live pe Facebook, mamă, nu ies eu de pe live, eu sunt mai șmecher ca ei…”, la care femeia îi dă lovitura de grație: ”Ești un c..t”.

La scurt timp, individul a fost săltat de DIICOT, care îl fila de ceva timp pentru trafic de droguri.

 

Ce a găsit DIICOT

 

”Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, BCCO Constanța, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Tulcea, la domiciliul unui bărbat, de 32 de ani, bănuit de trafic ilicit cu substanțe cu proprietăți psihoactive”, a transmis DIICOT într-un comunicat de presă.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate pentru cercetări fragmente vegetale de culoare verde-brun, un telefon mobil, o armă neletală și muniție aferentă.

În aceeași zi, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbatul în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni fără drept cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

În cursul zilei de 2 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, care a dispus arestarea sa pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea - Serviciul pentru Acțiuni Speciale și Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO