Explozie la o brutarie din Mures. Trei oameni au fost raniti dupa ce cuptorul a sarit in aer

05-11-2014 07:47


Trei oameni au fost raniti dupa ce cuptorul unei brutarii din judetul Mures a sarit in aer. Exact atunci o echipa a companiei de gaze facea lucrari in cladire.

Doi angajati ai brutariei, dar si unul de la firma de gaze au ajuns la spital cu arsuri. Totul s-a intamplat chiar inainte ca angajatii sa se apuce de copt painea.

Din cauza debitului scazut la gaze, proprietarul a facut o sesizare. In urma reclamatiei, o echipa de la firma frunizoare de gaz s-a prezentat la sediul brutariei. In timpul interventiei, cuptorul a explodat

"Contabilul si un brutar au fost loviti la mana, va dati seama, de la explozie i-o izbit pe acolo de nu i-am mai gasit. Unul s-a lovit la cap, alalat la ureche, la ala de la EON Gaz la baiatul i-o taiat tendoenele la mana, tot", a spus proprietarul brutariei.

Martorii spun ca explozia s-ar fi declansat atunci cand echipa de la gaze executa masuratori si incerca sa schimbe regulatorul

"S-a auzit destul de tare. Spart cuptorul de paine din cat am inteles", a spus o localnica.

Ranitii au fost transportati la Spitalul de Urgenta din Mures.

"La fata locului a sosit o echipa care executa masuratori si schimbarea regulatorului. In timpul acestor manevre specifice lor s-a produs deflagratia", a spus Ovidiu Gazdac, ISU Mures.

Acum anchetatorii verifica daca deflagratia a avut loc din cauza echipei trimise la fata locului de firma de gaz sau din alte cauze. Din neferice, brutaria nu era asigurata.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO