Emisiunea iBani și Ștefana Todică, premiu pentru jurnalism de televiziune de la CFA România

Ultima actualizare: 01-06-2022 08:35
ibani - Stefana Todica - 2

Emisiunea iBani, prezentată de Ștefana Todică, și reportajele economice pe care le realizează pentru Știrile Pro TV, au primit ”premiul pentru jurnalism de televiziune” din partea CFA România.

În cadrul evenimentului “Sustenabilitatea în investițiile din România”, care a avut loc luni seara la Arenele BNR, CFA România a oferit acest premiu după o analiză a tuturor articolelor și știrilor din anul 2021, care au prezentat informații despre piața financiară, macroeconomie și educație financiară.

Emisiunea iBani, realizată de Ștefana Todică, vizează educația financiară, informațiile macroeconomice despre piața de capital, dar și știrile financiare de actualitate, și este difuzată exclusiv pe stirileprotv.ro.

Au fost luate în considerare articolele/știrile care au prezentat informații despre macroeconomie și despre piața financiară, dar și informații relevante despre educația financiară, într-un mod echilibrat, fără interpretarea abuzivă/distorsionată a informațiilor relatate.

Prima ediție a emisiunii iBani a fost difuzată în 9 martie 2021, despre importanța unui cont de economii.

De asemenea, din 14 martie 2021, Ștefana este prezentă și în studioul Știrile Pro TV, în fiecare zi de luni, unde vorbește despre bani, investiţii, inflaţie şi alte subiecte care implică banii.

Asociația CFA România este o organizație din care fac parte analiști economici și profesionisti în investiții, deținători ai titlului Chartered Financial Analyst (CFA), unul dintre cele mai prestigioase titluri din lume în rândul profesioniștilor din domeniul financiar.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO