Elena Udrea, un nou mesaj pe Facebook: "Sunt prezentata drept mama coruptilor". Cum isi ataca fostii colegi din Guvernul Boc

Dată publicare: 14-02-2015 11:22
Dată actualizare: 17-02-2015 07:01


Emil Boc, Elena Udrea,

Elena Udrea a postat pe Facebook un mesaj in care transmite ca se incearca discreditarea ei si ca este mandra de ce a realizat ca ministru pentru romani.

"In goana nebuna de a ma discredita si a ma prezenta drept “mama coruptilor”, intreg mandatul meu de ministru al Dezvoltarii este tocat sistematic si nejustificat. Nu am auzit sa se vorbeasca despre situatia altor ministere din guvernarea Boc care aveau bugete mult mai mari si atribuiau direct contractele (Transporturi, Economie sau Finante).

Sunt foarte mandra de ce am realizat ca ministru pentru romani si cred ca, daca oamenii care ma critica astazi ar fi facut macar jumatate din cat am facut eu, Romania era acum intr-o situatie mult mai buna. Programul “Schi in Romania” reprezinta una dintre cele mai mari reusite in materie de infrastructura de dupa Revolutie: a generat mii de locuri de munca, venituri de zeci de milioane de euro la stat si a oferit oportunitati unor zone monoindustriale distruse. Absolut toate contractele pe acest program au fost derulate de catre primarii – deci, daca exista fapte de coruptie, acolo trebuie cautate.

Ca ministru, am facut tot posibilul pentru a limita coruptia: am introdus standarde de cost, am limitat aditionalele la contractele cu statul, am facut platile la vedere in functie de ordinea in care veneau facturile si le-am cerut public constructorilor sa faca mai degraba ceva pentru Romania decat sa dea spagi functionarilor de prin minister.", a scris Elena Udrea pe Facebook.

 

Sursa: Facebook.com


VIDEO PROTVPLUS.RO