După falsul chirurg cu 8 clase, a fost găsit şi falsul dentist. Cum arată cabinetul lui


Ultimul update: Sambata 09 Februarie 2019 19:24
Data publicarii: Sambata 09 Februarie 2019 18:11
Categorie: Stiri actuale

După scandalul italianului cu opt clase, care a pretins că este chirurg plastician și a operat mai multe paciente, un bărbat de 50 de ani din Gruiu, judeţul Ilfov este bănuit și el de fals.

Polițiștii îl audiază la această oră, după ce au primit mai multe reclamații că s-a dat drept medic dentist și a efectuat mai multe intervenții. Suspectul, șomer în viaţa de zi cu zi, a negat acuzațiile, dar acasă avea amenajat un cabinet stomatologic.

Ancheta poliţiştilor a plecat în urma unor sesizări făcute de mai multe persoane care au reclamat lucrări dentare proaste. Poliţiştii au verificat numele suspectului la Colegiul Medicilor şi aşa au aflat că nu este dentist.

Potrivit lui Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt IPJ Ilfov, omul a spus că nu se ocupă cu aşa ceva şi a recunoscut că nu are studii.

Percheziţiile poliţiştilor au scos la iveală şi primele probe. Într-o anexă a locuinţei au găsit un scaun pentru pacienţi, ustensile pentru intervenţii dentare şi un raft întreg pentru medicamente, un adevărat cabinet stomatologic.

Totuşi, bărbatul le-a spus poliţiştilor că nu ar fi efectuat niciodată lucrări dentare şi că instrumentele găsite la el acasă îi aparţin soţiei. Aceasta a fost medic dentist, dar nu mai practică această meserie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO