Doua tone de carne stricata gasita in magazine situate intr-o zona aglomerata din Constanta. Proprietarul a fost retinut

11-02-2016 12:50

Autoritatile din Constanta au descoperit aproape doua tone de carne stricata, in doua magazine alimentare din cea mai mare piata a orasului.

Nimeni nu stie de unde provine marfa expusa in galantare. Administratorul magazinelor a fost retinut, iar in carmangerii s-au dus pentru verificari medici de la Directia Sanitar-Veterinara si politisti.

Politistii de la Serviciul Economic si medicii de la Directia Sanitar-Veterinara urmareau de mult carmangeria situata in cea mai mare piata din Constanta. Miercuri-noapte, au descins in magazine si au descoperit peste doua tone de carne stricata.

Bogdan Paduraru, ofiter de presa IPJ Constanta: "Cantitatea de carne urmeaza sa fie distrusa. Administratorul a fost retinut inca de miercuri seara, pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala."

Zeci de pensionari care zilnic isi fac cumparaturile in zona s-au revoltat cand au aflat pe ce dadeau banii.

Administratorul magazinelor a mai avut probleme cu legea. Potrivit politistilor, in 2006, barbatul a profitat de neatentia unui consultant bancar si a inselat o unitate creditoare cu peste 150.000 de lei.

A fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru inselaciune, dar a atacat decizia. Apoi, in 2009, a accidentat mortal un tanar in varsta de 30 de ani, din Navodari si a fost condamnat la 2 ani si 6 luni cu executare pentru ucidere din culpa. Insa a facut recurs care urmeaza sa se judece peste doua zile.


VIDEO PROTVPLUS.RO