Două îngrijitoare, sub vizorul poliției, după ce ar fi agresat copii. Ce le-a dat de gol

07-05-2019 10:39


Copil abuzat la cresa

Două îngrijitoare de la o creșă din Năvodari sunt acuzate că ar fi agresat fizic și verbal doi copii, în vârstă de doi ani și jumătate. Astfel, polițiștii au deschis o anchetă.

Faptele au fost descoperite după ce un părinte i-a pus copilului un dispozitiv de înregistrat, una dintre îngrijitoare putând fi auzită când îi spune unui copil să se spele pe faţă cu apa din toaletă, informează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, două îngrijitoare de la o creşă din Năvodari sunt acuzate că, în 24 aprilie, au agresat fizic şi verbal doi copii.

Luni seara, mamele celor doi copii de la creşa respectivă au depus plângere la poliţie, iar oamenii legii au început cercetările pentru comiterea infracţiunii de purtare abuzivă.

Cei doi copii care ar fi fost abuzaţi fizic şi verbal de către îngrijitoare sunt în vârstă de doi ani şi jumătate.

Părinţii au aflat despre aceste fapte după ce unul dintre ei ar fi montat un dispozitiv audio, iar pe înregistrare se aude cum îngrijitoarele ţipă la copii şi le vorbesc urât. De asemenea, la un moment dat o îngrijitoare îi spune unui copil să se spele pe faţă cu apa din toaletă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal cu privire la această faptă şi fac investigaţii în acest caz pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO