Doi romani au ajuns asasini platiti pentru un german. Au luat 40.000 euro ca sa-i ucida fosta sotie

Ultima actualizare: 21-04-2013 06:58
Doi romani au ajuns asasini platiti pentru un germ...
Doi romani au ajuns asasini platiti pentru un germ...

Un caz infiorator cu asasinate comandate si romani in rolurile criminalilor, platiti prinde contur in judetul Timis.


Acolo a fost incatusat in aceasta dimineata un cetatean german, banuit care le-ar fi cerut unor romani asasinarea fostei sale iubite si a unui barbat, dar si agresarea fostei sale sotii.

Potrivit anchetatorilor, individul i-ar fi platit cu aproximativ 40000 euro pe cei doi sa duca la indeplinire planul diabolic, in Austria. Cel care a cerut executiile a fost retinut de mascati, la Sannicolau Mare.

Potrivit anchetatorilor, cetateanul german a contactat doi romani carora le-ar fi dat fotografii cu victimele si adresele lor. In luna aprilie a acestui an, in Austria, asasinii platiti au executat-o pe fosta iubita a celui care a comandat grozavia precum si pe un alt barbat.

Drept dovada, asasinii i-au trimis barbatului si poze cu victime. Apoi, asasinii platiti s-au dus si la fosta nevasta a cetateanului german careia i-au rupt ambele picioare. Despre ei, politistii nu au oferit insa mai multe date, confirma doar, intr-un comunicatm ca sunt romani.

Cetateanul german de 53 de ani a fost dus astazi la Parchetul de pe langa Curtea de Apel din Timisoara, pentru confirmarea mandatului european de arestare. Barbatul va fi extradat in Austria, acolo unde va fi judecat pentru omor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO