Doi pensionari, omorati pe trecerea de pietoni, cand se intorceau de la un priveghi. Rudele au asistat la intreaga scena


Ultimul update: Joi 22 Ianuarie 2015 06:46
Data publicarii: Luni 19 Ianuarie 2015 08:53
Categorie: Stiri actuale

Moartea a lovit perfid o familie din judetul Arad. Doi soti pensionari, de 66, respectiv 67 de ani, au fost izbiti puternic de o masina in timp ce traversau pe trecerea de pietoni.

Victimele - care se intorceau de la un priveghi - si-au gasit sfarsitul sub ochii unor rude, care aproape ca au incremenit de spaima cand au realizat ce s-a intamplat.

Tragedia s-a petrecut in centrul orasului Pancota, din judetul Arad. Printre martori, au fost si cateva persoane, pentru care socul a fost si mai mare - si-au dat seama ca femeia si barbatul loviti de masina sunt rudele lor.

Desi un echipaj de la salvare a ajuns rapid, impactul a fost atat de puternic incat cei doi soti n-au mai putut fi salvati.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili clar cum s-a intamplat totul.

"Accident cu doua victime, soferul a fost testat si a avut 0.23 alcool in aerul expirat", a spus inspectorul Pavel Bogdan, de la Politia Rutiera Arad.

La trecerea de pietoni unde s-a petrecut accidentul, exista un semafor, care nu functiona insa. Soferul de 35 de ani este cercetat acum pentru ucidere din culpa si, daca va fi gasit vinovat, risca sa ajunga dupa gratii.

VIDEO PROTVPLUS.RO