Doi barbati care pacaleau oameni prin "metoda accidentul", retinuti de politie. Cei doi erau coordonati de un detinut

20-03-2015 13:23


Doi barbati, unul de 25 de ani, celalalt de 38, au fost retinuti de politisti pentru ca au pacalit doua femei din Deva prin "metoda accidentul".

Batranele au fost convinse sa vireze in conturile suspectilor suma de 65.000 de lei. In momentul cand si-au dat seama ca au fost inselate, femeile au facut un atac de panica. Din pacate, una dintre ele s-a ales si cu un accident vascular si a avut nevoie de internare.

Cei doi barbati erau coordonati de un individ care este inchis la penitenciarul din Galati. Detinutul le-a contactat telefonic pe femei si, prin metoda clasica, le-a determinat sa vireze in cont zeci de mii de lei, pe motiv ca o persoana draga a provocat un accident rutier si are nevoie de ajutor financiar.

Complicii sai erau cei care scoteau apoi banii. Anchetatorii au reusit sa-i retina pe cei doi pentru inselaciune si i-au dus in fata magistratilor de la Tribunalul din Hunedoara pentru arestarea preventiva.

Unul dintre suspecti a primit mandat pentru 30 de zile, celalalt este cercetat sub control judiciar. Politistii au reusit sa recupereze doar o parte din prejudiciul de 65.000 de lei.

VIDEO PROTVPLUS.RO