Doi barbati au ajuns in stare grava la spital, dupa ce au fost la un pas sa se inece in mare. Unul a vrut sa faca baie beat

Ultima actualizare: 27-06-2016 07:18

Incidente grave in serie pe litoral. Trei barbati sunt in stare critica la spital, dupa o partida de scaldat in apele marii, in Constanta si Mamaia.

Doi dintre ei au ignorat avertismentele salvamarilor: unul a facut baie noaptea, ametit de alcool, celalalt a plonjat de mai multe ori de pe pasarela din Mamaia.

Primul caz a fost joi noapte, pe plaja Modern din Mamaia. Un barbat baut a facut baie in mare aproape de miezul noptii. Era cat pe ce sa fie inghitit de apa cand a fost vazut de un fost salvamar aflat pe plaja. De altfel, acesta i-a si facut manevrele de resuscitare pana la venirea ambulantei. Omul a fost dus in coma la spital.

Pe aceeasi plaja, vineri, cel mai probabil unui barbat de aproximativ 60 de ani i s-a facut rau in timp ce facea baie. I s-au facut manevrele de resuscitare, si-a revenit, dar a fost dus la spital.

Cel de-al treilea caz a fost vineri dimineata, in Mamaia, unde un barbat de 35 de ani a sarit de mai multe ori de pe pasarela. A treia oara insa nu a mai putut iesi. Paramedicii de la cortul ISU i-au acordat primul ajutor, s-au facut manevre de resuscitare, iar barbatul a fost dus in coma la spital.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO