Dispariție misterioasă a unui piteștean, în Belgia: „Băi, frate, să nu găseşti o urmă?”


Ultimul update: Vineri 08 Martie 2019 17:19
Data publicarii: Vineri 08 Martie 2019 16:22
Categorie: Stiri actuale

Un bărbat de 35 de ani din Piteşti a dispărut fără urmă, în urmă cu o săptămână, din apropierea oraşului Anvers, în Belgia.

Rudele şi prietenii sunt disperaţi, pentru că bărbatului nu-i stătea în fire să îi lase fără veşti, aşa că se tem de ce e mai rău. Au anunţat autorităţile belgiene, dar şi ambasada Turciei din Belgia, pentru că unul dintre patronii firmei de transport la care lucra piteşteanul este turc.

Cosmin Florea, şofer pe TIR, a oprit sâmbătă seară împreună cu alţi doi români într-o parcare pentru camioane, la circa 3 kilometri de Anvers. Le-ar fi propus prietenilor să meaga într-un club din oraş, dar aceştia au decis să se odihnească.

La ora 2 noaptea, Cosmin l-a sunat pe cel mai bun prieten al lui din România.

Constantin Meilă, prieten: „Din păcate, eu nu am putut să-i răspund în momentul ăla, l-am sunat la 5 minute şi nu mi-a mai răspuns."

Duminică dimineaţa, când s-au trezit, colegii lui Cosmin au văzut că el nu era la cabina TIR-ului. Înăuntru au găsit telefonul personal şi portofelul cu toate actele şi cardurile bancare.

Alin Florea, fratele celui dispărut: „Colegii l-au căutat pe acolo, împrejur, nu l-au găsit, telefonul era închis. Ori să-l fi bătut cineva, să fi ... credem, bănuiesc lucrul ăsta ... să se fi întâmplat ceva."

Şoferul a fost căutat zadarnic în zona parcării de TIR-uri, apoi colegii lui au alertat poliţia din Belgia.

Liviu Duca, prieten: „A căutat la toate morgile, la toate spitalele, nu a găsit nimic nici până astăzi. Autorităţile nu spun mare lucru, totul este cu regim închis, au spus că în momentul în care or să afle ceva, or să trimită la Poliţia Română."

Acasă, două fetiţe de 5 şi de 10 ani, îşi aşteaptă tatăl. Prietenii din copilărie ai lui Cosmin sunt la fel de îngrijoraţi că şi familia.

Florin Zimnicaru, prieten: „Informaţiile sunt foarte vagi, foarte puţine, vin foarte greu ..."

Liviu Duca, prieten: „Băi, frate, să nu găseşti o urmă ?! Să nu-i găseşti un pantof, o geacă, o ... nu ştiu ..."

Poliţia din Argeş a fost şi ea anunţată despre dispariţie.

Agent-şef Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeş: „În baza sesizării familiei, bărbatul a fost dat în urmărire naţională, precum şi în urmărire în spaţiul Schengen."

Ambasada României din Belgia ține permanent legătura cu poliţia din Anvers. Chiar şi ambasada Turciei s-a interesat de soarta şoferului, la cererea patronului firmei unde lucra acesta. 

Surse apropiate anchetei au dezvăluit că semnalul telefonului de serviciu al lui Cosmin a fost reperat, ultima dată, la 3 kilometri de parcarea unde îşi lăsase TIR-ul, într-o zonă aglomerată, dar rău famată. Dar căutările în cartierul respectiv nu au dat niciun rezultat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO