Detinuti minori evadati acum doua saptamani, prinsi intr-un lan de floarea soarelui. Faptele pentru care au fost inchisi

Ultima actualizare: 18-07-2014 00:47

Doi din cei trei baieti de 17 ani care au evadat in urma cu doua saptamani de la Penitenciarul de Minori din Tichilesti, judetul Braila, au fost prinsi luni.

Cei trei detinuti incercau sa se ascunda intr-un lan de floarea-soarelui, cand au fost vazuti de ciobani. Acestia au pus mana pe unul dintre fugari, iar politistii l-au prins pe al doilea, insa al treilea a reusit din nou sa dispara.

In urma cu 2 saptamani, trei adolescenti detinuti au fugit din curtea Penitenciarului de Minori de la Tichilesti. Tinerii isi executau pedepsele in regim deschis si lucrau in gradina, cand au scapat de sub privirile paznicilor. Doi dintre ei sunt condamnati pentru talharii, iar cel de-al treilea pentru lipsire de libertate.

Agent sef principal Ionel Dinca, purtator de cuvant la Penetenciarul de Minori si Tineri Tichilesti: "Desfasurau activitati educative de gradinarit la Gospodaria Agrozootehnica a Unitatii. Imediat dupa depistarea lipsei lor, a fost alarmat personalul unitatii, organele de politie. S-au constituit puncte de observare si unitati de scotocire pentru gasirea lor".

Luni, doi ciobani i-au vazut pe cei trei detinuti cand incercau sa se ascunda intr-un lan de porumb dintre localitatile Ramnicelu si Gemenele. Oierii au reusit sa il prinda pe unul dintre ei, iar politistii pe un altul. Cel de-al treilea minor, insa, a reusit sa scape inca o data.

Inspector principal Jenel Sogor, IPJ Braila: "Cine poate da relatii despre prezenta acestuia in anumite locuri din municipiul sau judetul nostru este rugat sa apeleze gratuit numarul de urgenta 112 ori sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie".

Adolescentul are o conformatie atletica, 1,70 inaltime, parul brunet, fata ovala si tenul masliniu. In momentul evadarii, purta un pulover negru, pantaloni negri lungi si pantofi sport albastri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO