Detalii noi în cazul din Iaşi, unde o mamă şi fiul ei au fost găsiţi morţi în locuinţă


Ultimul update: Joi 16 Mai 2019 18:00
Data publicarii: Joi 16 Mai 2019 16:29
Categorie: Stiri actuale

Moartea unei femei din Iaşi şi a fiului ei, catalogată iniţial drept suspectă, se transformă acum într-un dosar de dublă crimă, iar suspect este considerat un vecin al celor doi. Acesta ar fi avut şi un complice, susţin surse din anchetă.

Oamenii din blocul unde au fost găsite victimele crimei s-au îngrozit când au aflat că suspect este chiar un vecin de-al lor.

Vecină: "Nici nu îmi vine să cred că se poate întâmpla aşa ceva. M-am înspăimântat când am auzit, am înţeles că se droga. Cred că l-a omorât pe băiat întâi şi mama s-a băgat să îşi salveze fiul, un criminal".

Vecinii spun că de dimineaţă poliţiştii l-au ridicat pe tânăr din apartamentul său şi că suspectul părea liniştit, relaxat.

În urmă cu trei săptămâni vecinii au sunat la 112 şi s-au plâns de un miros insuportabil venit din apartamentul victimelor.
Bătrâna de 85 de ani şi fiul ei de 49 de ani au fost găsiţi în stare de putrefacţie. Erau singuratici şi nu îi vizita decât un alt fiu al femeii, în ziua de pensie.

Mihaela Apostol, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi: "Ambele victime prezentau urme de violenţă pe corp, urmând ca în urma necropsiei să se pronunţe asupra cauzei decesului. "

Surse din rândul anchetei susţin că fiul a fost înjunghiat, iar mama lui a murit sufocată.

Potrivit anchetatorilor, la audieri a fost dus şi un al doilea tânăr, prieten cu vecinul suspect.  Dacă vor fi găsiţi vinovaţi pentru dublă crimă, respectiv pentru complicitate, cei doi risca ani grei de închisoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO