Destin tragic pentru o familie. Tatăl și fiul, morți într-un grav accident. Mama, în stare critică

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50

Destin tulburător pentru o familie din Bistriţa Năsăud. Un băieţel de 9 ani şi tatăl lui au pierit într-un accident rutier, pe un drum din judeţul Suceava.

Mama, în vârstă de 38 de ani, era şi ea în maşină şi a supravieţuit, dar este în stare foarte gravă, la spital. Tragedia s-a produs, spun martorii, după ce un şofer de microbuz ar fi intrat în depăşire fără să se asigure.

Familia se îndrepta spre casă, la Bistriţa, iar la volanul autoturismului era bărbatul, în vârstă de 34 de ani. În localitatea Vadu Moldovei însă, un microbuz condus de un şofer de 30 de ani, care intrase în depăşire, a ajuns pe contrasens şi a izbit frontal maşina în care se aflau cei doi soţi şi fiul lor. Impactul a fost atât de puternic încât automobilul a fost proiectat în gardul unei case.

Bărbatul a murit pe loc, iar soţia şi băieţelul de 9 ani au fost grav răniţi.

"Două victime erau încarcerate. Copilul a fost scos de către participanţii la trafic. Am extras cele două victime, iar şoferul a fost declarat decedat", a declarat un pompier ajuns la fața locului.

Femeia şi copilul au fost transportaţi imediat la Spitalul Judeţean din Suceava. "Am încercat resuscitare timp de o oră şi zece minute, după care s-a declarat decesul pentru copil. Femeie cu un politraumatism sever, cu şoc hemoragic, cu leziuni interne la nivelul cavităţii abdominale", au precizat medicii de la spital.

Femeia a fost operată de urgenţă. Şoferul microbuzului, care era singur în vehicul, a suferit răni uşoare la nivelul gleznelor, iar medicii spun că este în afara oricărui pericol.

Între timp, poliţiştii au început cercetările în acest caz, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO