Descoperirea făcută de inspectorii OPC în hoteluri de 4 stele din Mamaia. Primele măsuri

Ultima actualizare: 01-05-2019 15:46
control OPC Mamaia

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa au descoperit, miercuri, mai multe nereguli la două hoteluri de patru stele din staţiunea Mamaia.

Câteva camere au fost închise temporar până la remedierea deficienţelor, iar 50 de kilograme de alimente au fost retrase de la comercializare, acestea având schimbată starea termică şi fiind depozitate neconform, relatează news.ro.

Şeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat că miercuri, în jurul prânzului, comisarii instituţiei au efectuat un control la două hoteluri de patru stele situate în nordul staţiunii Mamaia, verificarea având loc în urma unei sesizări. În urma verificărilor, echipele de control au decis închiderea temporară a câtorva camere pentru că vopseaua era corojită și necesitau reparaţii.

Horia Constantinescu a precizat că hotelul a fost renovat în ultimii ani, dar nu a fost administrat corespunzător. El a mai spus că bucătăria are dotări peste nivelul multora de pe litoral, dar gestionarea acestora nu a fost realizată cum trebuie.

De asemenea, comisarii CJPC au retras de la comercializare 50 de kilograme de produse alimentare, acestea fiind depozitate neconform şi având schimbată starea termică. Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor a precizat că personalul unui hotel a dus produsele alimentare în biroul de contabilitate în încercarea de a obstrucţiona controlul.

Reprezentanţii celor două hoteluri au fost chemaţi joi la sediul CJPC Constanţa pentru încheierea actului de control şi stabilirea sancţiunilor.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO