Declarată nevinovată după ce a fost anchetată 10 ani. Între timp a pierdut totul


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 18 Octombrie 2018 16:50
Categorie: Stiri actuale

O femeie de afaceri din Oradea, care a fost anchetată ani la rând pentru evaziune fiscală şi a dat faliment, are în final câştig de cauză.

Magistraţii au decis că este nevinovată, dar victoria tardivă îi oferă mai mult o satisfacţie morală. Despăgubirea de la statul român este de numai cinci mii de euro.

În 2007, femeia de afaceri care deţinea un depozit en-gros de fructe şi legume cu marfa adusă din Italia a fost acuzată de evaziune fiscală, iar mai multe proprietăţi i-au fost puse sub sechestru.

Ancheta a durat până în 2016, când supriză: femeia a fost găsită nevinovată. Însă în toţi anii aceştia, rând pe rând pe rând, afacerile au intrat în faliment.

Când a aflat sentinţa, care i-a fost favorabilă, a decis împreună cu echipa de avocaţi din Oradea să dea statul român în judecată. A câştigat, iar Curtea de Apel Oradea a decis că femeii trebuie să i se ofere cinci mii de euro despăgubiri morale.

Însă femeia a cheltuit sume mari de bani şi ca să se apere, aşa că a cerut în instanţă returnarea cheltuielilor de judecată.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO