Cum inspiri copiii sa fie mai activi acasă?


Ultimul update: Marti 19 Noiembrie 2019 14:52
Data publicarii: Marti 19 Noiembrie 2019 14:35
Categorie: Stiri actuale
Kika 2

Copiii își găsesc sursă de inspirație în tot ce îi înconjoară și devin astfel mai creativi și mai dedicați unor activități.

Este greu să îl inspiri la creație și activități educative atunci când trebuie să stea în casă, fie din cauza orei târzii, fie din cauza condițiilor meteo. Soluția? O camera de copii care să acopere toate nevoile lui dar în același timp să îl și inspire și să-l încânte.

Copilul are nevoie de un spațiu dedicat în care să se regăsească pe deplin, iar acest spațiu trebuie să fie și pe placul părinților, deci să dispună de toate elementele necesare lor cum ar fi spații suficiente de depozitare, un birou de lucru, iluminare corectă și mobilier funcțional.

În ultimii ani, producătorii de mobilier s-au concentrat mai intens pe acest segment și astfel găsim pe piață mobilier tematic dedicat copiilor produs cu o atenție deosebită la detalii.

Un asfel de exemplu este camera cu tematică „pirați”.

Aspectul convinge de la prima vedere. Designul este ireproșabil, elementele specifice temei „pirați” se regăsesc în toate elementele din camera. Patul cu formă de ambarcațiune poate fi echipat și cu accesorii din tema, cum ar fi steagul piraților. Spațiul suplimentar de depozitare pentru jucării vine sub formă unui cufăr ce poate fi folosit în același timp că băncuță. Dar cel mai atractiv spațiu pentru cel mic trebuie să fie desigur biroul la care va desfășura activitățile educative. Și nici acesta nu a fost negliat.

Biroul include sistem de iluminare în formă dinților de rechin, dar și posibilitatea de a regla intensitatea luminii pe 3 trepte, astfel încât atunci când scrie sau citește să fie asigurat iluminatul corect. În interiorul blatului vom regăși și canalul de cabluri, atunci când vrem să conectăm un nou device de pe birou la o sursă de curent fără să afectăm aspectul camerei. Dulapul vine echipat cu un led încorporat în bară pentru umerașe și este acționată în baza unui senzor de mișcare odată cu deschiderea ușilor. Cum să nu fii inspirat?

Un alt exemplu este camera inspirată din tema piloților de curse.

Și aici vom regăsi o atenție desebita acordată detaliilor. Pe lângă patul în formă de mașînă, vom regăși în designul întregului mobilier mici elemente de efect caracteristice temei. Astfel copilul va îndrăgi spațiul dedicat lui și nu va ezită să petreacă timp găsind inspirație și energie în interiorul camerei lui. Dulapul cu mânere în forme de anvelope vine de asemenea echipat cu sistem de iluminat în interior, cu acționare automată la deschiderea ușilor în baza senzorului de mișcare. Astfel celui mic îi va fi ușor să își aleagă hainele. Comodă cu raftul superior pentru cărți și caiete, vine în formă unei stații de alimentare cu carburant, un element de efect pe care îl va îndrăgi cu siguranță, și nu se va feri să îl folosească chiar și pentru activități mai neplăcute cum ar fi depozitarea jucăriilor sau a creioanelor după folosire.

Și de dată asta biroul rămâne elementul principal dedicat să îl atragă și să îl inspire pe cel mic. Spațiul dintre blatul de lucru și raftul superior este configurat să pară a fi bordul unui autoturism. În plus este echipat cu port USB și difuzor, astfel că poți conecta un USB fie cu cărțile lui audio preferate sau muzica.

Nici accesoriile nu au fost neglijate, astfel că motivul pilotului de curse poate fi întregit și de aspectul lenjeriei de pat, al covorului sau chiar al corpului de iluminat.

Sigur nici camerele dedicate fetițelor nu au fost neglijate. Inspirate din basmele cu prințese, vom găși paturi cu baldachin, dulapuri cu elemente decorative inspirate din natură sau din basme, băncuțe tapițate cu stofă din catifea dar și elementele funcționale și moderne cum ar fi scaune ergonomice și sisteme de iluminat inteligente, bine ascunse în designul perfect. Vezi aici mai multe detalii!

Sursa: Pro TV

Tags: kika, camera, copii,

VIDEO PROTVPLUS.RO